top of page
WhatsApp Image 2022-08-17 at 11.52.55 AM.jpeg

Hoewel alleen vrijwilligers die geregistreerde acupuncturisten zijn patiënten mogen naalden, zijn er nog andere manieren om in een kliniek te helpen, zoals Greeters, Documenters en het aanbrengen van oorzaden. We hebben ook sitescouts, vertalers en mensen nodig die kunnen helpen met outreach en communicatie.

Ben je een geregistreerd acupuncturist in Nederland en wil je community-style behandelingen uitvoeren, dan hebben we jou nodig! Stuur ons een bericht met uw beschikbaarheid en gewenste klinieklocaties, zodat we u aan een bestaand team kunnen toevoegen of u kunnen begeleiden bij het maken van een nieuw team.

RAAK BETROKKEN

Man with Backpack

STUDENTEN

ACUPUNCTURISTEN

We krijgen altijd verzoeken over het opzetten van klinieken op nieuwe locaties. Helaas hebben we niet genoeg teamleiders buiten Amsterdam om dit te realiseren. Als je het verschil wilt maken, leiderschapsvaardigheden wilt ontwikkelen en een geregistreerd acupuncturist bent (vooral als je buiten de metropool Amsterdam bent gevestigd), dan HEBBEN WIJ JOU NODIG! Maak je geen zorgen, we zullen je bij elke stap begeleiden en ondersteunen bij het creëren van een effectieve mobiele kliniek.

WhatsApp Image 2022-06-01 at 2.41.33 PM (2).jpeg

TEAMLEIDERS

bottom of page