top of page

STEUN VLUCHTELINGEN

Hoe te helpen

AWB NL is bezig met het opleiden en mobiliseren van vrijwilligers voor het opzetten en exploiteren van mobiele "pop-up" klinieken door heel Nederland. Als je wilt helpen, doneer dan je tijd, vaardigheden of geld aan onze inspanningen. Ons werk is volledig gebaseerd op vrijwilligers, dus uw donatie gaat rechtstreeks naar het bieden van behandeling aan degenen die het nodig hebben.

Gevestigde klinieken

We hebben verschillende gevestigde klinieken, maar zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers om behandelingen toe te dienen of een team te leiden. Ben jij acupuncturist ingeschreven bij een Nederlandse beroepsorganisatie, dan hebben wij jou graag! We hebben ook mogelijkheden voor studentvrijwilligers.

Leid een nieuw team in uw regio
We krijgen altijd verzoeken in nieuwe delen van het land voor klinieken. Helaas hebben we niet genoeg teamleiders in elke regio om dit mogelijk te maken. Als je je vaardigheden als acupuncturist, als leider, wilt ontwikkelen en een verschil wilt maken in het welzijn van vluchtelingen naar Nederland, neem danNeem contact met ons opvoor informatie over het maken van een team in uw regio. We zullen u bij elke stap begeleiden.

NieuwsteNieuws:

AWBNL runt verschillende lopende klinieken op COA-locaties in Noord-Holland en Utrecht. Wil jij deel uitmaken van een van onze teams? Neem contact met ons op voor meer informatie. 

download.png
bottom of page