top of page

Hieronder vindt u informatie over enkele klinieken die dat wel zijn momenteel actief in NL. Voor meer informatie, neem dan contact op met de teamleider door op hun naam te klikken.

unnamed.jpg

AVENHOORN

TeamleiderCorine Geelhuijzen leidt een kliniek op afwisselende Zaterdag's. Neem contact op met Corine om het team te versterken.

download.png

CENTRAAL ORGAAN OPVANG ASIELZOEKERS (COA) AZC-locaties - AMSTERDAM

Roterende teamleiders verlenen diensten aan de Galaxy in Amsterdam. Er worden clinics op afwisselende Zaterdagmiddag's 

Alsjeblieft  Neem contact met ons op direct voor details.

0.jpg

PETTEN

Teamleider Corine Geelhuijzen leidt een kliniek op afwisselende Woensdag'sNeem contack op met Corine om het team te versterken.

Medical Touch

UTRECHT

Teamleider Pien Rijlaarsdam leidt een kliniek in Utrecht op maandagavond's. Neem contact op met Pien om het team te versterken. 

Physiotherapy

ALLEEN VOOR VROUWEN KLINIEK op CENTRAAL ORGAAN OPVANG ASIELZOEKERS (COA) AZC-locaties - AMSTERDAM

Teamleiders Aleksandra Boj en Milena Chavez leiden een team van vrouwelijke vrijwilligers die uitsluitend diensten verlenen aan vrouwen, op afwisselende woensdagmiddag's aan boord the Galaxy. Alsjeblieft Neem contact met ons op om zich bij het team aan te sluiten.

First Aid

NIEUWE SITES​

Regelmatig krijgen wij vragen van potentiële vrijwilligers die zich willen aansluiten bij een team in hun omgeving. Helaas hebben we niet genoeg teamleiders om rond te komen. Wilt u een training krijgen om een ​​nieuw team te starten, of wilt u dat wij uw groep zorgverleners komen trainen in het toedienen van oorzaden als behandeling, neem dan contact met ons op om dit te regelen!

KLINISCHE PROJECTEN

bottom of page