top of page

We zijn er trots op te kunnen zeggen dat de positieve reactie van Nederlandse acupuncturisten ons in staat heeft gesteld om verschillende lopende klinieken op te richten en te ondersteunen, en een begin te maken met het leggen van fundamenten voor nieuwe relaties en locaties. We hebben momenteel een sterke kerngroep van leiders die uitkijken naar het creëren van toekomstige trainingen in behandeling in gemeenschapsstijl, NADA-protocol, Battlefield-acupunctuur, opzet/exploitatie van mobiele klinieken en het bieden van op trauma gebaseerde zorg.

Als je vrijwilligerswerk wilt doen of met ons wilt samenwerken, of als je een team wilt hosten op de locatie van je groep, neem dan contact met ons op viaawbnederland@gmail.com.

WhatsApp Image 2022-09-17 at 10.58.47 AM.jpeg

AWB NL TEAMLEIDERS

Annette Tapia-Cornet

Nationaal Coördinator, AWB NL

Training Coördinator

Teamleider metro AmsterdamRonald de Wee

Coördinator vrijwilligers

Teamleider Noord- en Zuid-Holland

Miguel Fernandez

Teamleider metro Amsterdam

Marianne Ten Westenend

Nationaal Coördinator, AWB NL

Coördinator, Donaties & Benodigdheden

Teamleider, Brabant

Aleksandra Boj

Teamleider metro Amsterdam

Pien Rijlaarsdam

Teamleider, Utrecht

Corine Geelhuijzen

Teamleider, Noord-Holland 

Milena Chávez Cisneros

Teamleider metro Amsterdam

Karin Zwaan

Teamleider, Fryslân

OVER ONS

AWB NL is onderdeel van AWB USA's Refugee Support Project. AWB leidt en ondersteunt Europese acupuncturisten om te werken met meer dan een miljoen vluchtelingen die zich overal in de Europese Unie vestigen. Veel vluchtelingen ervaren aanzienlijke trauma's door oorlog, ontheemding, gevaarlijke migratie en het verlies van vrienden en familie. Acupunctuur kan zowel de korte- als de langetermijneffecten van dit soort stress en trauma helpen verminderen.

Annette Tapia-Cornet en Marianne Ten Westenend begonnen vroeg in het voorjaar van 2022 samen te werken met AWB en organiseerden al snel meerdere teams van acupuncturisten door heel Nederland om mobiele klinieken voor vluchtelingen te creëren.

 

 

bottom of page